Annons
Sabina Jonsson. Foto: Jonatan Stålhös / Pressbild

Eventprofil får nytt uppdrag – som ansvarig för dubbla verksamheter

NÄRINGSLIV House Be har anställt Sabina Jonsson som ansvarig för företagets verksamheter i The Great Northern och Svalan.

Annons

Hon har länge haft många strängar på sin lyra. Sabina Jonssons arbete med event har både engagerat henne lokalt och fört henne ut i Sverige, och bortom. I dag känner hon att det är dags för någonting nytt.

– Det känns riktigt spännande, en helt fantastisk start på det nya året! De senaste 16 åren i branschen har varit otroligt roliga och lärorika, men det är dags för mig att anta nya utmaningar, säger Sabina Jonsson i ett pressmeddelande.

Hon blir numera en del av House Be, coworking-företaget som sköter driften av The Great Northern och har verksamhet i Svalan med, det närliggande huset intill E 4. Det är Sabina Jonsson som ska ansvara för respektive del.

Annons

Tillsammans med community managern Linnea Larsson kommer hon att lägga fokus på att göra House Be mer bekant för Skellefteborna och på fortsatt tillväxt.

– Jag är ödmjuk inför mitt uppdrag och självklart kommer vi få jobba hårt med att utöka vårt community här i Skellefteå, samtidigt ser jag våra stora hus som en tillgång. Det ger oss enorma möjligheter att skapa, ta tillvara på och utveckla. Det är just det som gjorde att jag tackade ja till detta. Att skapa är ju det roligaste som finns, säger Sabina Jonsson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons