Annons
Baserat på pressmeddelande
Realityserien Högspänning får en tredje säsong. Foto: Viaplay

Ny säsong av Högspänning – ökat intresse för branschen: ”Vi får in ett större antal ansökningar”

NYHETER Det blir en tredje säsong av realityserien Högspänning där medarbetare från Skellefteå Kraft och Vattenfall fortsätter att visa upp sin vardag.

Annons

Precis som i tidigare säsonger kommer tittarna att få följa Skellefteå krafts medarbetare inom elnät, vatten- och vindkraft när de utför sina arbeten runt om i Västerbotten. I den tredje säsongen dyker nya ansikten och arbetsplatser upp, bland annat kraftvärmeverket på Hedensbyn i Skellefteå.

– Det känns fantastiskt att även under våren få fortsätta visa upp det spännande och viktiga jobb som Skellefteå Krafts medarbetare varje dag utför. Energibranschen behöver fler medarbetare och vi kan redan nu se resultat i form av ökat antal ansökningar till energiutbildningar, säger Mirjam Bellgran, personalchef, Skellefteå Kraft.

Annons

Vill öka kunskap

Realityserien drar igång i mars 2024 och från Skellefteå Krafts håll hoppas man att serien ska fortsätta väcka intresse, både för elbranschen men också för företaget som sådant.

– Vi hoppas också på att kunna fortsätta bygga på allmänhetens kunskap om vår verksamhet, genom att visa vad som händer bakom kulisserna för att våra kunder ska kunna lita på att de får sin el och värme, säger Mirjam Bellgran.

Högspännings tredje säsong har premiär i mars 2024 på Viaplay och TV3.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå Kraft.
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons