Annons
Zara Larsson under sitt senaste framträdande i Sara Kulturhus. Foto: Denniz Özumagi

Klart: Världsartist kommer tillbaka – blir en av två spelningar i Sverige

MUSIK Zara Larsson återvänder till Sara kulturhus – 16 december intar hon scenen med föreställningen "Honor The Light". Skellefteå blir en av endast två platser i Sverige där Zara Larsson uppträder.

Annons

– Det är ingen slump att Zara Larsson vill komma tillbaka till Skellefteå en andra gång. Vi har ett kulturhus som kan möta förväntningarna när stora internationella artister bokas in och Skellefteåborna får börja vänja sig vid att få se världsartister på våra scener, säger Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus, i ett pressmeddelande.

”Honor The Light” beskrivs som en modern tolkning av luciatraditionen där publiken får uppleva en ny Zara Larsson. Föreställningen är en hyllning till ljus och kultur inom ramen för en popshow och består av tre akter med bland annat nya akustiska versioner av låtar från hennes stora katalog. Klassiska julsånger och gästartister utlovas också.

Föreställningen kommer att följas av en EP och en tv-sändning.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons