Annons
Fr v Magnus Orregård, Paul Söderberg och Dan Magnusson.

Skellefteföretag byter ägare – har även utsett ny vd: ”Passar just nu”

NYHETER Under september görs ett ägarbyte vid SSC, Skellefteå Snickericentral. Ägandet flyttas till bolaget Draft Företagsinvest AB med entreprenören Mikael Tinglöf som ägare. Paul Söderberg, tidigare försäljningschef på SSC, blir ny vd.

Annons

Det förändrade ägandet ska skapa en möjlighet för SSC att utveckla en mer marknadsanpassad organisation för att på så sätt ge ett mer konkurrenskraftigt erbjudande till sina kunder.

– Vi känner att vi får en trygg och långsiktig ägare vilket passar oss i skedet vi befinner oss i just nu, säger Magnus Orregård, ordförande i SSC:s styrelse i ett pressmeddelande.

Annons

Den nye vd:n Paul Söderberg tar över efter Dan Magnusson som varit vd i 9 år och nu går i pension. Paul Söderberg har en bakgrund som både säljare och försäljningschef på SSC.

– Jag ser verkligen fram emot att ta mig an detta uppdrag och fortsätta arbetet med att strategiskt utveckla SSC i samarbete med alla medarbetare och intressenter. Jag tror på ett verksamhetsnära ledarskap och med min långa erfarenhet från säljsidan så vet jag vad som behövs för att göra jobbet, säger Paul.

Nuvarande tillverkare av SSC:s produktportfölj kommer fortsätta samarbetet med företaget.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå Snickericentral.
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons