Annons
Butiken kommer att öppna i en cirka 340 kvadratmeter stor lokal inne på Smedjan i Luleå. Foto: Diös

Duon satsar och expanderar igen – öppnar ny butik: ”Riktigt taggade”

NÄRINGSLIV Skelleftebutiken The Local Store expanderar nu till Luleå. Den kommer att öppna inuti Smedjan galleria.

Annons

Ägarduon Johnny Hedlund och Alexander Nordlund har växlat upp i omgångar sedan starten 2009. Herrmodebutiken i Skellefteå har blivit allt större och sedan nio år tillbaka finns The Local Store även i Piteå.

Bara i år har butiken inne på CK vuxit med cirka 60 kvadratmeter, i samband med att verksamheten expanderat till grannlokalens bakre del.

– Vi har hela tiden tagit steg framåt, sade Johnny inför denna senaste satsning.

Annons
Ägarna Johnny Hedlund och Alexander Nordlund inför deras senaste satsning i Skellefteå. Foto: Arkivbild

Han och Alexander visar inga tecken på att sakta ned. The Local Store kommer nu även att öppna i centrala Luleå, inuti Smedjan galleria. De flyttar in i lokalen på cirka 340 kvadratmeter där Jeansbolaget var förut.

– Vi har bevakat Smedjan i flera år och när ett AA-läge dök upp var det inte mycket att tveka på. Vi är riktigt taggade på att slå upp dörrarna och låta Lulebor och besökare ta del av vårt koncept, säger ägarduon i ett pressmeddelande.

Annons

Fastighetsägaren Diös ska omvandla lokalen och planen är att inviga butiken i slutet av november.

– Det känns riktigt roligt att välkomna The Local Store till Luleå och Smedjan. Det är alltid extra spännande att samarbeta med aktörer som ligger i framkant i sin bransch, säger Emelie Kjellner, kommersiell förvaltare på Diös.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons