Annons
Foto: Arkivbild

Flera misshandlade i helgen – man anhållen • Bilist fråntagen körkort

NYHETER Flera personer ska ha blivit utsatta för misshandel i helgen. En man har gripits i ett av fallen. Polisen har även utfärdat böter och omhändertagit ett körkort.

Annons

Under natten mot lördag utfärdades bland annat tre ordningsböter till förare på Sörböle. Enligt polisen ska två av dem ha kört för fort, medan den tredje ska ha spelat hög och störande musik.

Samma natt beslutade polisen även att omhänderta en person i centrum enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Senare under natten mot söndag, cirka 40 minuter efter midnatt, larmades polisen om ett bråk på Norrvalla. Det är två män som ska ha blivit påhoppade. Det var lugnt på platsen när polisen kom fram och de anträffade ingen misstänkt.

– Anmälan upprättas, fortsätter polisen på sin sajt.

Annons

Ett annat bråk ska ha uppstått i samband med en fest, på en ort väster om stan. När polisen kom till platsen kunde en man i 20-årsåldern gripas. Han anhölls senare efter beslut av åklagare, misstänks för att ha misshandlat två andra.

Polisen har hållit kompletterande förhör i ärendet under söndagen. Det är oklart om någon av målsäganden behövt uppsöka sjukvård.

Slutligen, under natten mot måndag, satte polisen stopp för en bil söder om Skellefteå. Föraren kontrollerades och patrullen fick misstankar om drogpåverkan, så hen medtogs för provtagning och körkortet togs omhand.

En anmälan har upprättats om drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons