Annons
Hans Ericsson och Saga Eserstam. Foto: Johan Lindfors

Mer musik i sommar • Ska bjuda på svenska sommarlåtar utmed havet

MUSIK Den 8-9 juli ska Saga Eserstam och Hans Ericsson bjuda på fina svenska sommarlåtar vid båthuset i Örviken.

Annons

Det gamla färjelägets byggnader har varsamt renoverats och innehåller bland annat en historisk dokumentation av flottningsepoken i dag. Den här miljön nära havet blir platsen för musikupplevelser i sommar.

Det är duon bakom musik- och berättarföreställningen ”All you need is Beatles”, sångerskan Saga Eserstam och gitarristen Hans Ericsson som kommer att stämma upp under två eftermiddagar i juli, hälsar arrangörerna i ett pressmeddelande.

– Det ska bli jättekul att få komma till Örviken och spela igen. Tillsammans med Hans så ska vi bjuda publiken på en rad fina svenska sommarlåtar, säger Saga Eserstam.

Annons

Saga är också skådespelerskan som bland annat medverkat i ”Musikanternas uttåg” och många andra uppsättningar genom åren. Hans är gitarristen som genom kluriga ackordfärgningar ger gitarren ett helt eget liv.

”Tillsammans ger de en musikupplevelse som publiken kommer att ha med sig som ett väl bevarat minne från sommaren 2023”, skriver arrangörerna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons