Annons
Sponsrad artikel
BD Works är ett bemanningsföretag som nischat sig mot bygg, anläggning och industri.

BD Works satsar i Skellefteå – bemannar inom bygg, anläggning och industri: ”En otrolig potential”

ANNONS Efter över tio års verksamhet i Norrbotten har BD Works valt att etablera sig i Skellefteå. Tidigare i vår öppnade de ett kontor på Hedensbyn – och ser nu fram emot att hjälpa fler företag med bemanning inom bygg, anläggning och industri.

Det var när Mathias Larsson och hans kollega Thomas arbetade med förmedling av maskiner inom bygg- och anläggningsbranschen som de fick upp ögonen för det stora behovet av bemanning.

– Vi jobbade med att förse företag med maskin- och transporttjänster, men fick allt oftare frågan om vi även visste var de kunde få tag i personal, berättar Mathias som tillsammans med Thomas startade BD Works 2013.

Mathias Larsson, vd och delägare, tillsammans med Maja Lundström, platschef i Skellefteå.

Idag har BD Works över 120 anställda med kontor i Luleå, Piteå – och sedan några månader tillbaka även i Skellefteå.

– Vi har hjälpt kunder med bemanning i Skellefteå även tidigare, men nu kände vi att det var dags att etablera oss på riktigt. Vi vill vara med där det händer, säger Mathias.

Fantastiska människor

Som platschef till kontoret på Hedensbyn har Maja Lundström rekryterats. Hon har jobbat med människor på olika sätt under hela hennes yrkeskarriär, och kommer senast från en branschkollega.

– Jag valde BD Works för att det är ett jättefint bolag med fantastiska människor. Samtidigt är det kul att vara med från start och bygga upp något bra här, säger hon.

Maja på plats i kontoret på Hedensbyn.

Att kontoret ligger på Hedenbyn, och inte inne i stan, är ett medvetet val.

– Våra kunder och medarbetare hänger mer här än inne i stan. Vi vill att alla ska kunna sladda förbi med arbetskläderna på för att ta en kopp kaffe, säger Maja.

Nischat sig

Att BD Works valt att nischa sig på just bygg, anläggning och industri är vad som gjort de framgångsrika, menar Mathias.

– En av våra styrkor är att vi är experter på det vi anställer personal till. Alla som jobbar på kontoret hos oss kan även de yrken som vi jobbar med, vilket gör att vi vet vad som krävs och på kort tid kan bemanna olika projekt med rätt personer, säger han.

”En av våra styrkor är att vi är experter på det vi anställer personal till. Alla som jobbar på kontoret hos oss kan även de yrken som vi jobbar med, vilket gör att vi vet vad som krävs och på kort tid kan bemanna olika projekt med rätt personer”, säger Mathias.

För kunderna så ger det en flexibel och pålitlig samarbetspartner, och för de anställda en trygg arbetsgivare med möjlighet till jobb året runt.

– De anställda är det viktigaste vi har, och därför är vårt största fokus alltid att de ska trivas. Det är också något som vi verkar ha lyckats med då vi har anställda som varit hos oss sedan starten för tio år sedan, och att många av våra anställda kommer till oss via rekommendationer, säger Mathias.

Vill anställa fler

I Skellefteå vill BD Works komma i kontakt med fler yrkesarbetare att anställa.

– Vilken utbildning eller hur ditt cv ser ut spelar ingen roll. Det handlar mer om person, vilja och driv – och att trivas med att arbeta med kroppen, säger Maja som välkomnar alla som är intresserade att skicka in en spontanansökan via deras hemsida eller titta förbi kontoret.

– Kom förbi och ta en kopp kaffe, prata lite och så ser vi vad som kan passa, säger hon.

Trygga arbetsvillkor

BD Works är ett auktoriserat bemanningsföretag som ger arbetstagare och kunder det som behövs. Vi hjälper företag att rekrytera och bemanna tidsbegränsade projekt, varaktiga tjänster eller oförutsedda luckor med kvalificerad och rätt kompetens. För arbetstagare skapar vi möjligheter för arbete året om, med stor omväxling och trygga arbetsvillkor.

Läs mer och se lediga jobb på www.bdworks.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från BD Works.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons