Annons
Baserat på pressmeddelande
Sävenäs Pop&Visfestival arrangeras för åttonde gången i sommar. Foto: Rolf Rundström/Pressbild

Klart: Datumet satt för populära festivalen vid havet • ”Riktigt bra mix”

MUSIK Nu är det klart att Sävenäs Pop&Visfestival går av stapeln 29 juli.

Annons

För åttonde gången ska nu Sävenäs Pop&Visfestival arrangeras i Kurjovikens marina, Skelleftehamn.

Den lilla, intima festivalen med havet som bakgrund ger en plattform för lokala musiker och artister och genom åren har många musiker och artister ställt sig på scenen.

I år är det en stor blandning av musik med allt från visor och pop till hårdrock.

Annons

– Speciellt kul i år är att vi har två far och dotter akter, Johan & Mika och Fredde & Lova  som kommer att framföra visor ur den svenska låtskatten, säger Thomas ”Linge” Lindgren, en ur arrangörsgruppen, i ett pressmeddelande.

– Vi har i år fått ihop en riktigt bra mix i musikutbudet vilket vi hoppas ska glädja publiken. säger Hans ”Berka” Bergkvist, senior advisor.

Klara artister

Fredde & Lova – Fredrik Norlund känd musiker från Burträsk som tillsammans med sin dotter Lova spelar visor ur den svenska låtskatten.

Johan & Mika – Johan Nilsson och dottern Mika har framträtt tillsammans i många olika sammanhang där man blandat allt ifrån eget material till tolkningar av andras låtar. Mikas och Johans tolkning av The Wannadies My Home Town .

Norra Glädjen – Säger så här om sig själva: ”På slingriga vägar i caférockens undervegetation spelar vi låtar om kärlek, sorg, vemod och hopp.”

Annons

Barons Court – Ett band från Trästockfamiljen som spelar 80-talsinfluerad hårdrock med mycket energi. En riktig uppstickare på Skellefteås musikhimmel.

The Songsters – En riktig festival ska ha ett band som medverkat i varje upplaga och det är supergruppen The Songsters. Per Strömbro, Mikke Johansson och Mattias Kågström är The Songsters men kompletteras allt som oftast med spännande gäster.

Träsket – Nyligen bytt namn från Mortal Men och Johan Nilsson tillsammans med ett antal musikerkompisar från Luleå spelar egenskrivet material i en sentimental ton.

Mindre Modiga Män – 90-talsbandet som gjorde comeback ifjol står återigen på Pop&Visfestivalens scen och framför sina hitlåtar från förr och kanske nån nyskriven också.

Live & Ann-Sofie – Lirar soul och rock i en salig blandning av ett gäng rutinerade musiker med maestro Tord Janze`n i spetsen.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Sävenäs Pop&Visfestival
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons