Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Förare kontrollerade – en blev fråntagen bilnycklarna • Larm om misshandel och aggressiv man

NYHETER Polisen i Skellefteå upprättade tre anmälningar under helgen. Polisen delade också ut en ordningsbot på Norrböle.

Annons

Under natten till lördag larmades polisen till en adress i Skellefteå, med anledning av en aggressiv man. När de kom fram, en dryg halvtimme efter midnatt, ska mannen ha blivit hotfull. Han greps därför misstänkt för olaga hot.

Knappt två timmar senare kallades polisen till en annan adress. Här ska en man ha blivit misshandlad, men det finns inga uppgifter om att han behövt uppsöka sjukhus. Polisen tog upp en anmälan.

Annons

I helgen inträffade även ett antal händelser i trafiken. På lördagsmorgonen stoppades en kvinna i Norra Bergsbyn. Hon blåste positivt, medtogs för provtagning och misstänks nu för grovt rattfylleri. Polisen skrev en anmälan och omhändertog hennes körkort och bilnycklar.

Samma förmiddag krockade en förare med ett rådjur på Burträskvägen, väg 364, i höjd med Långviken. Inga personskador har rapporterats in till polisen, men rådjuret skadades. En eftersöksjägare tillkallades för att ta hand om djuret.

Annons

Senare under natten till söndag, efter klockan tre, bötfälldes en person på Norrböle i Skellefteå. Denne ska ha spelat hög, störande musik från sin bil.

Under söndagsförmiddagen genomförde polisen slutligen två kontroller, en på Skråmträskvägen i Lund och en i Östra Falmark. Totalt kontrollerades ett 40-tal förare och samtliga kunde åka vidare utan anmärkning.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons