Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Bråk och fylla i centrum – väktare ertappade misstänkt tjuv

NYHETER I helgen har polisen bland annat ingripit vid två olika bråk. En väktare har också satt stopp för en misstänkt stöld.

Annons

Under natten till lördag bötfälldes en man i centrala stan. Enligt polisen ska mannen ha urinerat offentlig på Kanalgatan, en knapp timme efter midnatt.

Klockan 02.24 larmades de sedan om ett bråk på en snabbmatsrestaurang. Väl framme fick polisen veta att det även skett andra bråk där. Två unga män misstänks ha misshandlat varandra, men hur allvarligt är oklart. Anmälningar har upprättats.

Annons

Kort senare kallades polisen till en annan centrumrestaurang, där en man ertappats av en väktare. Mannen ska ha tagit sig in i den stängda restaurangen och stulit kläder. Väktaren gjorde ett envarsgripande och kallade på polis, som omhändertog mannen för fylleri. Han misstänks nu för olaga intrång och stöld.

Senare på lördagsförmiddagen hölls en trafikkontroll på Stationsgatan i Jörn, där en förare åkte dit. Enligt polisen ska dennes bil vara belagd med körförbud.

Annons

Även natten till söndag blev stökig. Klockan 02.19 ryckte polisen ut i centrum, där flera personer ska ha varit inblandade i ett bråk. Polisen höll förhör och upprättade en anmälan om misshandel och en motanmälan om ofredande.

Samma natt stoppades en bilist på en ort söder om Skellefteå. Han blåste positivt och omhändertogs av polis. Mannen misstänks både för rattfylleri och olovlig körning, då han även saknar behörighet att köra bil.

Polisen stoppade även en bil inne i Skellefteå, i korsningen E 4/Järnvägsleden. Den föraren bötfälldes efter att ha passerat en heldragen linje.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons