Annons
Ulf Marklund, vice vd på Railcare och Håkan Billing, marknadschef på AIK. Foto: Jonatan Stålhös / Pressbild

Bolag bjuder 800 vårdanställda på hockey: ”Är vårt sätt att säga tack”

SPORT 800 medarbetare inom vård och omsorg ges chansen att se Skellefteå AIK på hemmaplan – och Railcare plockar upp notan.

Annons

De infriar ett löfte som gavs under pandemin. Railcare i Skelleftehamn nyttjade då sina sänkta arbetsgivaravgifter för att stötta andra, bland annat sjukvården och den lokala restaurangbranschen, som drabbades hårt av pandemins effekter.

– I samarbete med lokala restauranger delade vi under pandemin ut matlådor till hälsocentraler, sjukhus och personal inom äldreomsorgen, berättar Ulf Marklund, vice vd på Railcare, i ett pressmeddelande.

– Då lovade vi även att när tillfälle återigen gavs skulle vård- och omsorgspersonal få släppa verkligheten ett tag, för att istället fångas av idrottens puls. Det löftet fullföljer vi nu i samarbete med Skellefteå AIK Hockey, fortsätter han.

Annons

Hela 800 medarbetare inom vård och omsorg ges chansen att se AIK på hemmaplan, fördelat på tre matcher. Den första spelas i morgon tisdag, nästa på torsdagen den 24 november och den sista, på lördag den 17 december.

– Det är vårt sätt att säga tack för allt ni har gjort och fortfarande gör, berömmer Ulf.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons