Annons
Sponsrad artikel
Linda Blind, fysioterapeut och rehabsamordnare, och Christina Lindberg, sjuksköterska, trivs i de nya lokalerna.

Care of Nord satsar vidare – flyttar till större lokaler och nyanställer: ”Vi tror på Skellefteå”

ANNONS Den lokala företagshälsan Care of Nord har flyttat till nya, större lokaler i Skellefteå. “Fler och fler arbetsgivare förstår värdet i att ta hand om sin personal”, säger Anton Holmström, en av delägarna.

De nya lokalerna ligger på Nygatan 69, i samma byggnad som Tieto, med ingång mitt emot parkeringsgaraget Renen. Innan Care of Nord flyttade in höll en konsultfirma till här, men nu är lokalerna anpassade för företagshälsovård.

– Vi har bytt golv, frostad glas och ändrat en del i planlösningen. Vi är riktigt nöjda med resultatet, berättar sjuksköterskan Josef Åshjelm som var med och startade Care of Nord 2020 tillsammans med organisationskonsulten Anton Holmström och sjukgymnasten Ulf Asbäck.

Att jobba proaktivt är alltid bättre för de anställda och för företaget.

De tre började i liten skala med att åka runt till olika företag, men när även läkaren Anders Roos klev in som delägare 2021 skaffade de sig en lokal i centrala Skellefteå.

– Den lokalen var lagom för oss då, men inom bara ett år hade vi anställt två personer till och insåg vi att vi behövde större och mer anpassade lokaler, berättar Anton.

Proaktivt

Care of Nord är en lokal företagshälsa som hjälper och stöttar företag i deras arbetsmiljöarbete. Dels i de lägen där en anställd behöver rehabilitering av något slag, men främst i förebyggande syfte.

– Att jobba proaktivt är alltid bättre för de anställda och för företaget. Främst för att det minskar individens lidande, men även ur ett ekonomisk perspektiv, säger Josef.

I huset till vänster, med ingång mot parkeringsgaraget Renen, har Care of Nord flyttat.

Att Care of Nord är lokala med utgångspunkt i Skellefteå ser de som en styrka.

– Vi vill finnas här på lång sikt och bygger vår verksamhet på relationer. Då gäller det att vi gör ett bra jobb, tar oss tid att lyssna och är enkla att nå, säger Anton.

Bra på hemmaplan

Företaget har nyligen även öppnat en mottagning i Norsjö där de vunnit kommunens upphandling, men någon större expansion av verksamheten utanför länsgränsen planeras inte.

– Nej, vi tror hellre på att vara riktigt bra på hemmaplan. Förtroende är vårt största kapital, och då gäller det att leverera. Vi har heller inga långa bindningstider som ska hålla kvar kunderna, utan de ska bara vara kvar om de tycker att vi gör ett bra jobb, säger Josef.

Linda Blind, fysioterapeut och rehabsamordnare.

Totalt jobbar nu åtta personer på Care of Nord, varav Linda Blind, fysioterapeut och rehabsamordnare, är sist in. Med de nya lokalerna finns även plats för att växa ytterligare.

– Det känns spännande och inspirerande med allt som händer i Skellefteå, och vi märker redan nu att de tjänster som vi erbjuder blir allt mer efterfrågade. Fler och fler arbetsgivare förstår värdet i att ta hand om sin personal, och att det är en viktig del av deras arbetsgivarvarumärke, säger Anton.

Arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering

Care of Nord är baserade i Skellefteå men har hela norra Västerbotten som arbetsplats. De håller till på Nygatan i Skellefteå, men kan även komma ut till sina kunder eftersom det sparar tid och underlättar för både arbetsgivare och medarbetare. På Care of Nord får ni en kontaktperson som hjälper er genom frågor inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering.

Läs mer på careofnord.se eller ring 0910-21 64 20

 

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Care of Nord.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons