Annons
Foto: Jonatan Stålhös / Camilla Cherry

Släpper nytt album och gör turné – Petter till scenen i Sara kulturhus

MUSIK Till våren kommer Petter till Sara kulturhus i Skellefteå.

Annons

Genom åren har Petter släppt 14 album, vunnit Grammis-priser och valts in i Swedish Music Hall of Fame. Han har även gett ut tre böcker. Nu släpper han det 15:e albumet ”Hälsa Stockholm”, som både beskrivs som ett omfamnande och ett farväl av staden.

– Stockholm finns i mitt DNA. Stockholm kommer alltid att pulsera i mina ådror. Lika mycket som jag känner mig hemma och trygg kan jag känna mig främmande och osäker. Stockholm framkallar enormt mycket känslor för mig, säger han i ett utskick.

Annons

Han har just avslutat en sommarturné tillsammans med Miss Li och Magnus Uggla, men planerar redan nästa. Med start i februari tar Petter ”Hälsa Stockholm” på turné genom Sverige, med singlar som ”Hundratusen”, ”Komma över dig” och ”Ansvar”.

Turnén avslutas i Skellefteå, där Petter kommer att spela i Sara kulturhus den 1 april.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons