Annons
Niklas Mannberg, vd på Step In. Foto: Pexels / Privat

Nytt gym till Skellefteå – kedja gör största satsningen hittills: ”Eufori”

NYHETER Step In etablerar en andra anläggning i Skellefteå, som blir gymkedjans största hittills. De hoppas öppna dörrarna i början av nästa år.

Annons

Kedjan har nio gym sedan tidigare varav ett på Stationsgatan i Skellefteå, där Step In funnits sedan 2016. Nu storsatsar de även på södra sidan älven, vilket Norran var först att berätta om.

Papperen är påskrivna och Step In kommer att öppna sin tionde anläggning i en 2 403 kvadratmeter stor lokal på Anderstorp, i samma hus som Bowlingkompaniet.

– Det är en väldigt stor lokal. Vi har sökt möjligheter att växa i Skellefteå och äntligen hittat rätt. Även geografiskt, vilket känns spännande, berättar vd Niklas Mannberg.

Annons

Han ser stora möjligheter på söder. Staden växer och Step In-personalen på Stationsgatan har hjälpt ledningen hitta rätt område att satsa på. De kommer även att bistå i valet av utrustning med mera, för att gymmet ska få det som efterfrågas lokalt.

– Vi tror stenhårt på lokalen. Den är 800 kvadrat större än den största vi har nu, så vi kommer inte behöva kompromissa. Vi kan bara drömma och ställa dit vad vi vill, säger Niklas.

Annons

Har du några exempel på vad gymmet ska innehålla?

– Jag tror att vi låter det vara en överraskning, men man kommer inte att bli besviken, försäkrar han.

Först väntar en omfattande renovering. Step In siktar på att öppna anläggningen i början av 2023, men vd:n håller prognosen lite lös. När allt står färdigt uppskattar han att gymmet kommer att sysselsätta runt 35 personer totalt.

– Vi har alltid känt oss välkomna i Skellefteå så det känns kul att göra en satsning där. Det är också vårt största projekt hittills, så det är ren eufori egentligen, säger Niklas.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons