Annons
Foto: Arkivbild

Nya aspiranter i polisregion Nord: ”58 nya efterlängtade kollegor”

NYHETER I dag välkomnas nya polisaspiranter till region Nord.

Annons

Det är 58 polisstudenter som nu påbörjar sin aspiranttjänstgöring i polisregion Nord, där de fyra nordligaste länen ingår. Alla som klarar den sex månader långa aspiranten kommer att erbjudas en tjänst i det polisområde där tjänstgöringen har genomförts.

Fördelningen ser ut så här: 10 aspiranter hamnar i Jämtland, 14 i Västernorrland, 8 i Norrbotten – och 26 i Västerbotten. På polisens hemsida hälsas de varmt välkomna.

Annons

– Äntligen ser vi att de större polisaspirantkullarna kommer ut så att tillväxten kan ta fart på riktigt i polisregionen. 58 nya efterlängtade kollegor som vi kan välkomna in i en större uppgift i en turbulent tid, berättar regionpolischefen Micael Säll Lindahl.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons