Annons
Foto: Diös

Klart – butik flyttar in i före detta Postenhuset i centrala Skellefteå

NYHETER Nu är det klart vem som flyttar in i tidigare Postenhuset i korsningen Torggatan/Kanalgatan.

Annons

Det är Cykel- och Fiskecenter som kommer att byta lokal. De höll tidigare till på Södra Järnvägsgatan, bara några hundra meter från den nya lokalen.

– Skellefteå växer så det knakar och det gör även vi. Våra nya lokaler passar verksamheten perfekt och vi ser stora fördelar med det nya centrala läget, säger Tommy Engström, Cykel- & Fiskecenter, i ett pressmeddelande.

Cykel- och Fiskecenter har sålt cykel- och friluftsprodukter i mer än 25 år. Den nya lokalen blir 450 kvadratmeter stor med entré från Kanalgatan och skyltfönster mot Torggatan och Sara kulturhus. Flügger färg var den butik som senast höll till i lokalen.

Annons

– Cykel & Fiskecenter är en välkänd och omtyckt butik i Skellefteå och vi är mycket glada att få dem som hyresgäster. Kombinationen av ett välsorterat utbud inom friluftsliv tillsammans med möjligheten att få sin cykel reparerad ligger helt i tiden och är precis vad vi strävar efter att erbjuda i vår mix av kontor, bostäder och urban service, säger Maria Fjellström, affärschef, Diös Skellefteå, i pressmeddelandet.

Inflyttning planeras till mars 2023.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons