Annons

Dubbla larm om onanerande män i Umeå – polisen har förhört vittnen

NYHETER Polisen i Umeå har larmats om onanerande män två gånger på kort tid.

Annons

Enligt uppgift till polisen ska en man först ha onanerat vid en lekplats i Umedalen igår kväll. De kontaktades vid nio-tiden och ryckte ut, men påträffade inte den misstänkte, så patrullen pratade med vittnen och upprättade en anmälan om sexuellt ofredande.

Vid halv nio-tiden i morse larmades polisen på nytt, angående en man som onanerat offentligt på en gångstig på Bölesholmarna i Umeå. Inringaren har förhörts och en ny anmälan kommer att upprättas, men ingen misstänkt person anträffades där heller.

Åsa Mjörndal, kommunikatör vid polisen, berättar för VK att det inte finns någonting som tyder på att det skulle röra sig om samme man.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons