Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Bråk och störande bilister – två förare bötfällda efter olyckor

NYHETER I helgen har polisen både utfärdat böter och upprättat anmälningar om misshandel. De har också fått flera samtal om hög musik nattetid.

Annons

På fredagsaftonen gjorde en väktare ett envarsgripande i en butik. En man ska då ha stulit två chokladkakor. Polisen tillkallades, mannen förhördes och anmäldes för ringa stöld.

Senare på kvällen krockade två bilar på Morön, i korsningen Torsgatan/Gruvgatan. Det finns inga uppgifter om personskador, men enligt polisen ska situationen ha blivit stökig. En patrull åkte till platsen och bötfällde en person, som inte ha iakttagit väjningsplikten.

En annan kollision inträffade på E 4 i Skellefteå, strax före midnatt på lördagen. Även här bötfälldes en person, för att inte ha hållit nog avstånd till framförvarande bil.

Annons

Under kvällen och natten till söndag kontaktades polisen flera gånger av irriterade Skelleftebor. Många ska nämligen ha kört runt och spelat hög musik. Polisen skriver att de arbetat för att upprätthålla ordningen på olika platser.

Samma natt fick polisen även rycka ut till Norrböle, där flera personer var inblandade i ett bråk. Det är oklart om någon behövt uppsöka sjukvård. Anmälningar om misshandel har upprättats.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons