Annons
Sissel Kyrkjebø. Foto: Pressbild

Norska storstjärnan återvänder till Sara kulturhus – gör ny julkonsert

MUSIK I vinter kommer Sissel Kyrkjebø tillbaka till Skellefteå, för en ny julkonsert i Sara kulturhus.

Annons

Över en miljon människor har sett hennes julkonserter bara i Norden. Förra vinterns spelning i Skellefteå blev också slutsåld. Den 19 november kommer Sissel Kyrkjebø tillbaka till Sara kulturhus för att sprida julstämning i vintermörkret, med en ny show.

Spelningen i Skellefteå blir också hennes och bandets enda konsert i norra Sverige.

– Vi hadde et fantastisk døgn i Skellefteå i november 2021, og det var en ære å få være en av de første til å opptre i vakre Sara kulturhus. Hvilken opplevelse! Vi gleder oss til å komme tilbake med Sissels Jul i 2022 – både til Sara kulturhus og til Skellefteå, hälsar Sissel Kyrkjebø i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons