Annons
Tommy Grahn, Viktor Krane och Alexander Pettersson tillsammans med Nyföretagarcentrums ordförande Maria Lidström. Foto: Nyföretagarcentrum Skellefteå

Årets nyföretagare i Skellefteå har korats: ”Önskar all lycka på vägen”

NÄRINGSLIV Byggföretaget Noll Nio Tio Bygg AB är Årets nyföretagare i Skellefteå.

Annons

Vinnaren tillkännagavs på Nyföretagarcentrum Skellefteås årsmöte, som hölls i veckan. Redan under sitt första år ska byggföretaget ha omsatt över sex miljoner kronor.

Noll Nio Tio Byggs delägare Tommy Grahn, Viktor Krane och Alexander Pettersson har, förutom äran, också fått blommor och diplom. I motiveringen står det:

I en stad som blomstrar och deras bransch likaså, är de ett föredöme i sitt sätt att samarbeta, samverka och arbeta för goda relationer.

Annons

Med sina visioner och ambitioner mot att utvecklas och skapa tillväxt av såväl sin egen verksamhet som genom sina samarbeten, bidrar de inte bara till Skellefteås utveckling utan även att skapa arbetstillfällen och sysselsättning.

I en tid där det byggs och framtidsutsikterna känns lysande här i Skellefteå, skiner detta varumärke starkt!

Med inställningen ”ingenting är omöjligt” förverkligar de inte bara sin dröm utan även din. I sina spår lämnar de förundran, nöjda kunder och glada hejarop.

Annons

– Vi kan inte annat än glädjas åt er framgångsresa och önskar er all lycka på vägen, hälsar Nyföretagarcentrum på Facebook.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons