Annons
Foto: Diös

Skellefteföretag flyttar – lokal ska anpassas till nytt, modernt kontor

NYHETER Innovativa Tarvalley flyttar in i det anrika Postenhuset i centrala Skellefteå.

Annons

Skellefteföretaget Tarvalley jobbar med immersiv teknik som virtuell verklighet och andra effekter. De håller till inne på The Great Northern, men förbereder nu en flytt till det tidigare Postenhuset på hörnet mot Kanalgatan och Sara kulturhus.

– För oss är det viktigt att vårt kontor stärker vårt varumärke och att det är en plats som kollegorna längtar till. Diös delar dessa värderingar med oss och vi ser fram emot inflyttning, säger Anna Drejing-Carroll på Tarvalley i ett pressmeddelande.

Annons

De välkomnas av fastighetsägaren Diös. I huset kommer en 140 kvadratmeter stor lokal nu att anpassas till ett modernt kontor, och enligt Diös ska material återbrukas i möjlig mån. Tarvalleys tillträde sker den 1 augusti.

– Tarvalley är ett teknikbolag i framkant och det känns kul att få utveckla deras nya kontor till en kreativ mötesplats. Det ska bli spännande att följa dem närmare och se dem utveckla fler hållbara digitala aktiviteter och event i framtiden, säger Maria Fjellström, affärschef på Diös i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons