Annons
Foto: Arkivbild / Sven Burman

Sara bjuder in till aktivitetsdag på Vitberget i Skellefteå: ”Väldigt kul”

NÖJE Nu på lördag anordnas en aktivitetsdag på Vitberget.

Annons

Huset är till för Skellefteås invånare och Sara kulturhus vill fortsätta sprida kultur, även under nuvarande förutsättningar. För att göra det på ett säkert sätt anordnas därför en aktivitetsdag vid barnbacken på Vitberget, nu på lördag den 22 januari, mellan klockan 13.00 och 19.00.

“Sara har utrustningen, Vitberget har utomhusytorna och tillsammans följer vi restriktionerna”, skriver de i ett pressmeddelande.

Det utlovas bland annat vacker ljussättning och möjlighet att dansa vid DJ-båset, måla sitt eget konstverk eller att testa alpinrodel.

Annons

“Känn snön piska dig i ansiktet medan du viner ner för backen på din alldeles egen stjärtlapp från Sara kulturhus. Eller varför inte bara passa på att ta ett helt vanligt åk i backen. Kanske bjuds det även på någon annan aktivitet”, fortsätter de.

Det bjuds även på festis och macka till barnen, så långt det räcker.

– Det känns väldigt kul att vi kan använda resurser och passa på att göra något unikt när så mycket annat ställs in. Det ska bli kul att se barnbacken förvandlas med Saras ljussättning. Mauro Scocco kommer inte, men Sara kommer ut, säger Sofia Andersson Lundberg vid Sara kulturhus.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons