Annons
Juristkompaniet flyttar in i Hjorten-huset. Foto: Diös

Ny byrå etablerar sig i Skellefteå – flyttar in i 143 kvadratmeter stor lokal: ”En strategiskt viktig stad”

NÄRINGSLIV I juni kommer Juristkompaniet, som fokuserar på ekonomisk familjejuridik, att etablera sig i centrala Skellefteå.

Annons

Juristkompaniet har kontor i Hudiksvall, Östersund och Sundsvall. När de nu blickar norrut faller valet på Skellefteå och Hjorten-huset i centrala stan. I en pressrelease förklarar Linn Bergman, kontorschef vid Juristkompaniet, att valet inte är en slump.

– Skellefteå är en strategiskt viktig stad för vår fortsatta expansion i Norrland och vi ser fram emot att vara en del av stadens starka utveckling, genom att hjälpa både nyinflyttade och etablerade Skelleftebor till ett tryggt privatliv, säger Linn Bergman.

I juni kommer Juristkompaniet att flytta in i en 143 kvadratmeter stor lokal. Fram till dess har fastighetsägaren Diös tänkt anpassa lokalen och skapa ett modernt kontor. Delar av inredningen ska då återbrukas och tidstypiska detaljer bevaras, enligt Diös.

Annons

Diös välkomnar Juristkompaniet, som ser fram emot att flytta in i centrala Skellefteå.

– Vi uppskattar också sällskapet av andra framåtlutade företag som fyller huset. Här kommer vi och våra kunder att trivas, fortsätter Linn Bergman i pressmeddelandet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons