Annons
Foto: SVT

Karin Granberg smittad av covid – säsongspremiär i SVT senareläggs

NYHETER Säsongspremiären av Fråga doktorn flyttas – då både Sofia Rågenklint och Karin Granberg testats positiva för covid-19.

Annons

Säsongspremiären av SVT-programmet skulle ha sänds i kväll, men istället blir det en repris från den 27 september som visas; ett program om sex och lust. Detta efter att programledare Sofia Rågenklint och doktor Karin Granberg båda testats positiva.

– Båda mår efter omständigheterna okej, men de behöver av förklarliga skäl sätta sig själva i karantän. Det är såklart tråkigt att behöva skjuta på premiären men det viktiga är att Sofia och Karin får bli friska och inte bidrar till att sprida smittan vidare, säger Maria Höglund, projektledare för programmet, i ett pressmeddelande på måndagen.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons