Annons
Foto: Google

Flera personer inblandade i olycka på Viktoriabron i Skellefteå • Ingen till sjukvård: ”Har gått riktigt bra”

NYHETER SOS har larmats om en trafikolycka med flera fordon.

Annons

Larmet kom klockan 14.13 på måndagen. Enligt initiala uppgifter ska flera personbilar vara involverade i en olycka på Viktoriabron i centrum, i norrgående riktning på E 4.

Uppdatering, 14.21:

Trafikpåverkan är stor, enligt Trafikverket, som varnar för begränsad framkomlighet i norrgående riktning. En preliminär sluttid för arbetet här har satts till klockan 16.00.

Uppdatering, 14.24:

Totalt ska två personbilar vara involverade, med en person i varje. SOS Alarm uppger att olyckan inträffat mitt på bron i norrgående körfält. Räddningstjänsten sanerar nu vägbanan och håller uppsikt över trafiken. En ambulans är på väg till olycksplatsen.

Uppdatering, 14.31:

Nu varnas det även för köbildning, men sluttiden har flyttas fram till klockan 15.00.

Uppdatering, 14. 34:

Enligt uppgift till Bo-Lennart Björklund, inre befäl vid räddningstjänsten, ska tre bilar vara involverade och inte två. Ambulansen ska nu vara framme på platsen, säger han.

Uppdatering, 14.47:

Nu varnar Trafikverket inte längre för någon störning på Viktoriabron.

Uppdatering, 14.54:

Räddningstjänsten har återgått till stationen, uppger SOS Alarm. Räckena på E 4 ska inte ha skadats i samband med olyckan. Det är ännu oklart om någon behöver vård.

Uppdatering, 15.09:

Christoffer Wentzell, sjukvårdsledare vid ambulansen i Skellefteå, förtydligar att tre personbilar med totalt fyra personer var inblandade. Ingen har behövt föras till vård.

– Det har gått riktigt bra. Vi gjorde en bedömning på plats, på en person som klagade på bröstsmärta, men det bedömdes ha gått bra. Ingen behövde åka med, säger han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons