Annons
Jill Jonsson och Noice. Foto: Rickard L Eriksson / Pressbild

Fler konserter stoppas: Nya försök planeras under våren och hösten

MUSIK Ytterligare två konserter i Skellefteå har nu flyttas fram.

Annons

Den senaste tiden har en rad planerade spelningar i Sara kulturhus fått stoppas och skjutas på framtiden. I fredags blev det klart att countrystjärnan Jill Jonssons konsert, som skulle har genomförts den 24 februari, flyttas till den 30 maj. Köpta biljetter ska gälla även då, och Sara kulturhus hänvisar eventuella frågor till biljettåterförsäljaren.

På måndagen meddelar Artistkontoret att spelningen med Noice, var tänkt att inta scenen den 22 januari, också måste hejdas. Den flyttas till den 11 november. Köpta biljetter ska gälla men den som vill returnera sin biljett kan kontakta Artistkontoret.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons