Annons
Foto: Google

Bilist körde av E 4 – inget behov av räddning: ”Överlämnar till polisen”

NYHETER Klockan 15.01 larmades SOS om en bilolycka på E 4.

Annons

Enligt de första uppgifterna ska en singelolycka med en personbil ha inträffat på E 4 mellan Skellefteå och Kåge. Olyckan ska ha skett i södergående riktning. Trafikverket varnar för oskyddat olycksområde och det finns risk för begränsad framkomlighet.

Uppdatering, 15.20:

Enligt uppgift till SOS Alarm ska personbilen ha kört av vägen och hamnat i diket. Nu har Trafikverket också slutat varna för trafikpåverkan vid olycksplatsen. Det finns inga uppgifter om personskador och varken räddningstjänsten eller ambulansen åker ut.

– De överlämnar det här ärendet till polisen, förklarar operatören vid SOS Alarm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons