Annons
Pressbild: Delete

Stor upphandling i hamn – företag i Skellefteå nyanställer och växer

NÄRINGSLIV Företaget Delete har vunnit en viktig upphandling, som gör det möjligt för dem att anställa fler personer i Skellefteå.

Annons

Miljöserviceföretaget Delete har ingått ett nytt, viktigt saneringsavtal med Boliden Rönnskär. Tack vare uppdraget kan företaget rekrytera fler till kontoret i Skellefteå, där omkring tio personer jobbar i dag. Nu ska fyra nya anställas – till att börja med.

– Det här är ett stort och viktigt uppdrag för oss, berättar platschef Patrik Stenman.

Kontraktet är värt många miljoner kronor, skriver företaget i ett pressutskick. Avtalet avser både planerade och oplanerade saneringsuppdrag på området i Skelleftehamn.

Annons

– Det kan handla om en bandtransportör som går av eller spiller över, eller att det blir stopp i rör och ledningar och transportörer. Vi finns där för att hjälpa med saneringen och säkerställa en god arbetsmiljö för personalen. En av våra viktigaste uppgifter är att se till så att det är säkert, både för vår egen personal och kundens, berättar Patrik.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons