Annons
Bild från när Skellefteå Padelcenter öppnade på Anderstorp förra hösten – med Jimmie Ericsson, Johan Karinen vid Friskvårdskompaniet, Mikael Sundkvist, fastighetsägaren Christer Mårtensson och Fredrik Sundkvist. Foto: Arkivbild

Skellefteföretag ingår samarbete – öppnar ny anläggning i Sollefteå

NÄRINGSLIV Skellefteå Padel krokar arm med Total Padelcenter och bygger ett nytt padelcenter i Sollefteå, berättar företagen i ett pressmeddelande. Till hösten 2022 ska anläggningen vara färdig.

Annons

Total Padelcenter har bland annat padelhallar i Örnsköldsvik och Timrå. De ingår nu ett samarbete med Skellefteå Padel, för att tillsammans öppna ytterligare ett center.

– Vi älskar sporten padel och den växer så det knakar i Sverige. Vi vill vara med och satsa i Sollefteå och ser att det finns behov och ett intresse av en anläggning av hög kvalitet här, förklarar Skellefteå Padel-delägaren och AIK-ikonen Jimmie Ericsson.

Annons

Anläggningen får tio banor: sex dubbelbanor och två singelbanor inomhus samt två utebanor. Första spadtaget tas under hösten och centret ska stå färdigt nästa höst.

– Samarbetet mellan Total Padelcenter och Skellefteå Padel är spännande där vi tillsammans får skapa en ny anläggning och ta med oss de olika erfarenheter vi har sedan tidigare projekt inom padel, säger Total Padelcenters vd Peter Andersson.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons