Annons
Sponsrad artikel
  • Åsa Lundström och Oskar Hettinger tar emot en leverans med nya kontorsstolar som behövs nu när firman anställt många nya medarbetare.
  • På bilden syns de medarbetare som börjat på Bright – bara i år. Totalt jobbar 29 personer på byrån. Övre fr. v: Ludwig Sjödin, Elisabeth Lundman, Johanna Linder, Helena Erivid. Nedre fr. v: Olle Strömqvist, Oskar Hettinger, Sofie Edman, Fanny Bygdén.
  • Ägaren Åsa Lundström i samtal med Oskar Hettinger.

Skelleftebyrå växer snabbt • Från 0 till 29 anställda på mindre än tre år: ”Uppskattar att vi är lokalt förankrade”

ANNONS Bara i år har antalet medarbetare ökat med åtta personer på revisions- och redovisningsbyrån Bright i Skellefteå. “Både våra anställda och kunder uppskattar att vi är lokalt förankrade”, säger Åsa Lundström, delägare.

Bright redovisning & revision grundades i september 2018 av Maria Pettersson, Mia Nilsson, Joel Brännström, Lars Edman och Åsa Lundström. De hade tidigare jobbat ihop på en annan byrå, men när den byrån skulle separera redovisning och revision så valde kvintetten att starta eget.

– Vi tyckte att samarbetet mellan våra olika avdelningar fungerade så bra, och ville fortsätta att samarbeta under samma tak, berättar Åsa Lundström.

Hos Bright så ser de en styrka i att ha de båda delarna nära varandra.

Vi utgår alltid från våra kunders företag och företagarens bästa.

– Vi utgår från hur marknaden i Skellefteå ser ut och då är det smidigast och enklast för kunden att vi håller ihop. Vi utgår alltid från våra kunders företag och företagarens bästa, förklarar Åsa.

Fin start

Vid starten arbetade tolv personer på byrån, och sedan dess har de vuxit snabbt. Bara under 2021 har åtta personer börjat – och totalt jobbar nu 29 anställda i lokalerna på Storgatan.

– Vi har fått en fin start där både kunder och duktiga medarbetare har sökt sig till oss, det är vi tacksamma för, säger Åsa.

På bilden syns de medarbetare som börjat på Bright – bara i år. Totalt jobbar 29 personer på byrån. Övre fr. v: Ludwig Sjödin, Elisabeth Lundman, Johanna Linder, Helena Erivid. Nedre fr. v: Olle Strömqvist, Oskar Hettinger, Sofie Edman, Fanny Bygdén.

En av dem som börjat nyligen är Oskar Hettinger, auktoriserad revisor, som fram till i våras jobbade på PwC. När PwC meddelade att de skulle lägga ner sitt kontor i Skellefteå började Oskar se sig om efter en ny arbetsplats.

Om Bright har jag bara hört bra saker, både från affärskontakter och kunder.

– Jag har jobbat i Skellefteå och har ganska bra koll på de byråerna som finns här. Om Bright har jag bara hört bra saker, både från affärskontakter och kunder, säger Oskar.

Lokalägda

Att de är lokalägda var också en avgörande faktor.

– Här utgår alla beslut utifrån marknaden i Skellefteå och vad som fungerar bäst här, det tilltalar mig. Dels för att det blir bättre för kunderna – men även för personalen. Jag kände att det här är ett ställe där jag kommer att ha kul på jobbet, säger Oskar.

Ägaren Åsa Lundström i samtal med Oskar Hettinger.

Precis som många andra spår Bright en ljus framtid för Skellefteå med allt som händer här. Om de ska fortsätta att växa i samma takt är dock oklart.

– Först ska vi komma på plats med alla kompetenta medarbetare som vi har i gänget nu, men vi vill så klart inte stänga dörrarna helt. Duktiga och driftiga personer är alltid välkomna att höra av sig, säger Åsa och ler.

Duktiga och driftiga personer är alltid välkomna att höra av sig.

Bright redovisning & revision

Storgatan 31 C, 931 32 Skellefteå
Telefon: 0910-48 99 50
www.brightab.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Bright redovisning & revision.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons