Annons
Foto: Scandic Skellefteå

Öppnar ny golflounge i Skellefteå – med mat, dryck och mingel: ”Sätt att umgås med familj och vänner”

NYHETER Scandic Skellefteå tillkännager sin senaste satsning – en 650 kvadratmeter stor golflounge med sex golfsimulatorer, mat och dryck – som strax öppnar för alla intresserade Skelleftebor.

Annons

Hotellet ser hur explosionsartat intresset växer. I fjol ökade antalet nya golfspelare i Västerbotten med närmare 1 800 personer, enligt Scandic, som också ser att trenden fortsätter på samma spår under 2021. Tillsammans med RUFF Indoor Golf öppnar de därför Skellefteås första golflounge för virtuell golf, inne i Scandic Skellefteås lokaler.

Här kommer det att finnas sex golfsimulatorer, i en 650 kvadratmeter stor lokal, och hotelldirektören Elin Burström är peppad. De öppnar golfloungen den 27 oktober.

Foto: Scandic Skellefteå

– Golfen har under de senaste åren demokratiseras och blivit mer än bara en sport, det är numera ett sätt att umgås med familj och vänner, säger hon i ett pressutskick.

Vill skapa skönt häng

I loungen tänker de även erbjuda mat och dryck, i en miljö som anpassas för socialt umgänge. Det ska samtidigt gå att följa golfens professionella scen, med sändningar från tourer och större golfturneringar. Likaså andra tv-sända evenemang, som SHL.

Annons

– Att vi nu tillsammans med gänget på RUFF skapar en 650 kvadratmeter stor golflounge med sex simulatorer i världsklass innebär att vi tillför ett nytt vardagsrum för Skelleftebor där alla kan spela golf, umgås eller bara unna sig en välbehövlig paus från vardagen. Vi blir kort och gott den nya kompisen i stan, förklarar Elin Burström.

Vi har tidigare berättat om det kommande aktivitetscentret i centrala Skellefteå, som också ska innehålla golfsimulatorer tillsammans med bland annat karaoke och relax.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons