Annons
Sponsrad artikel
Johanna Liljedahl, hotell.- och konferenschef, och Martin Hedqvist, affärschef, ser fram emot att träffa många gäster framöver.

De är redo – när det blir dags att mötas: ”Det finns ett uppdämt behov av att träffas på riktigt”

ANNONS Personalen på Medlefors har inte legat på latsidan under pandemin. Tvärtom har de gått utbildningar, byggt om och laddat upp för den dagen då det åter blir dags för fysiska möten. “Vi är mer än redo”, säger Johanna Liljedahl, hotell- och konferenschef.

Medlefors har under pandemin utvecklat och sjösatt högkvalitativa lösningar för digitala möten – och att kunna koppla upp mötesdeltagare på distans är numera en självklarhet för många. Tekniken är uppskattad och fungerar bra, men det är ändå något speciellt med det fysiska mötet som gör att Martin Hedqvist på Medlefors tror på en ljus framtid för mötesindustrin, trots allt.

Hybridmöten är här för att stanna, men det finns även ett uppdämt behov av att träffas på riktigt.

– Hybridmöten är här för att stanna, men det finns även ett uppdämt behov av att träffas på riktigt. Även om ljud och bild är klockrent så tappar man flera dimensioner genom att vara på olika platser, säger han.

Viktigt med pauser

Småsnacket i pauserna, och pauserna i sig, är en stor del av vad som saknas.

– Att ta en kaffe tillsammans med kollegorna och lite snabbt diskutera vad som just har sagts ger betydligt mer än att plocka ur diskmaskinen hemma. Det är just de där små mötena som fallit bort i den digitala världen, säger Martin.

Johanna Liljedahl, hotell- och konferenschef, i den ombyggda restaurangen.

På Medlefors finns dessutom möjlighet att ha ännu mer kvalitativa pauser. Om det så önskas finns möjlighet till yoga, en tur på discgolfbanan alldeles utanför – eller en helt vanlig promenad.

– Det ger energi till mötesdeltagarna och bättre förutsättningar till ett bra möte, säger Johanna Liljedahl, hotell- och konferenschef på Medlefors.

Ny nivå av värdskap

Johanna och hennes kollegor har under pandemin även passat på att vidareutbilda sig inom mötesrådgivning.

– Det blir ytterligare en nivå av vårt värdskap. I utbildningen har vi gått in på en mängd frågeställningar som vi kan ställa, och på sätt skapa bättre förutsättningar för gästens möten. Om vi vet mötets syfte och mål kan vi med vår erfarenhet och kunskap föreslå olika typer av lokaler, möbleringar och aktiviteter.

Det blir ytterligare en nivå av vårt värdskap.

Under pandemin har Medlefors även byggt om stora delar av sina lokaler. Dels står en totalrenoverad restaurang klar, som nu har öppet för lunch- och middagsservering på vardagarna, och dels den efterlängtade loungen.

– Loungen är en yta som vi inte haft förut, som kommer att göra mycket nytta. Vi ser fram emot att se den bli levande när gästerna tar plats, säger Martin.

Generösa avbokningsregler

Slutligen har ett omfattande arbete kring miljö- och hållbarhetscertifiering startat.

– Vi har länge jobbat kring dessa frågor, men för att certifiera oss behöver vi dokumentera och säkerställa att vi gör rätt saker. Det har varit ett kul arbete där det är uppenbart att vi redan gör mycket bra, men även att det finns saker att förbättra, säger Martin.

Uppenbart att vi redan gör mycket bra, men även att det finns saker att förbättra.

Nu ser både Johanna och Martin fram emot att ta emot gäster i höst, när pandemiläget tillåter det.

– Vi är mer än redo att skapa mängder med bra möten. Tveka inte att höra av er så bokar hittar vi något som passar just er, självklart med generösa avbokningsregler i och med läget i världen, säger Johanna.

Mat, konferenser och aktiviteter

På Medlefors finns en mängd olika lokaler att boka för konferens, möten och fester. Med hjälp av deras mötesrådgivare får du hjälp att hitta rätt lokal för just dig.

Restaurangen är nyligen ombyggd, och har från och med nu öppet för lunch (11-13) och middag varje vardag.

För ännu bättre konferenser finns också ett stort utbud av aktiviteter att välja till. Vad sägs om föreläsningar, teambildande aktiviteter, dryckesprovning, träning eller att varva ner i relaxen? Ta kontakt med oss så gör vi pauserna till en givande del av konferensen.

Läs mer på www.medlefors.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Medlefors.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons