Annons
Foto: Arkivbild

Bilstöld och dubbla bråk i helgen – polisen ber om allmänhetens hjälp

NYHETER I helgen utbröt bråk på två olika platser. Polisen söker uppgifter om en Audi som stals och senare återfanns i Skellefteå.

Annons

Under natten till söndag larmades polisen först till Bergsbyn vid halv ett-tiden, med anledning av ett bråk. En man omhändertogs enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. Efter förhör upprättades en anmälan om ringa misshandel.

Senare vid 04-tiden larmades polisen om ett bråk på en fest i centrala Skellefteå. Flera män ska ha varit inblandade i bråket. Polisen kom till platsen, förhörde de inblandade och upprättade anmälningar om misshandel. Även här omhändertogs en enligt Lob.

Efterlyser iakttagelser

Samma natt, vid midnatt, upptäckte en bilägare i Skellefteå att dennes bil blivit stulen. Den siktades under dagen på söndagen och hittades senare på kvällen, på Laxgatan.

Även om bilen har kommit till rätta är polisen fortsatt intresserad av iakttagelser från allmänheten. Du som gjorde iakttagelser under perioden den saknades uppmanas ringa 114 14 och berätta. Det är en grå Audi A6 med registreringsnummer DZU398.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons