Annons
Foto: Blixten & Co

Popdrottningen till Sara kulturhus – tänker blanda gammalt och nytt

MUSIK I mars 2022 intar Lena Philipsson scenen i Sara kulturhus.

Annons

Hon behöver ingen närmare introduktion. Förra sommaren gav popdrottningen Lena Philipsson ut sitt trettonde soloalbum ”Maria Magdalena”. Nu vill hon ut och turnera i Sverige och den 31 mars 2022 kommer hon till Skellefteå och scenen i Sara kulturhus.

Under vårturnén kommer många av hennes gamla låtar att blandas in med de nya.

– Jag ser jättemycket fram emot att åka ut på en stor turné igen och bland annat spela låtarna från senaste albumet ”Maria Magdalena”. Det blir mycket musik, gammalt och nytt. Jag kommer även jobba med bilder och videor eftersom det är ett genomgående tema i senaste skivan. Hoppas vi ses, hälsar Lena Philipsson i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons