Annons
Sponsrad artikel
Julia Arvidsson, i mitten, är ny butikschef på mStore i Skellefteå. På butiken jobbar även Anna Lindström , Mirja Boström och Josefina Jakobsson.

Julia ny chef på mStore i Skellefteå: ”Roligt att endast kvinnor nu jobbar i butiken”

ANNONS mStore i Skellefteå är auktoriserad återförsäljare av Apples produkter. “Vi erbjuder kunskap och service, både före och efter köp”, säger Julia Arvidsson, butikschef.

Att köpa sina Apple-produkter från en auktoriserad återförsäljare har flera fördelar. Dels finns självklart hela Apples utbud av iPhones, iPads, datorer och andra gadgets att tillgå – men även att du alltid får hjälp att komma igång med dina nya prylar är uppskattat av många.

– Om du handlar här så ingår till exempel hjälp med att flytta över data från din tidigare telefon till din nya. Vi vill alltid att det ska vara enkelt och smidigt för kunden, berättar Julia Arvidsson som är butikschef på mStore i Skellefteå.

Vi vill alltid att det ska vara enkelt och smidigt för kunden.

Om någonting skulle gå sönder så kan mStore dessutom hjälpa kunden direkt i Skellefteå – eller via någon av mStores andra butiker i Sverige, som finns från Luleå i norr till Malmö i söder.

– Vi har ett servicecenter med tekniker tvärs över gatan i Skellefteå. Där kan teknikerna fixa dina prylar utan att skicka iväg dem. Vi är också de enda i Skellefteå som är auktoriserade från Apple som tillhandahåller originaldelar vilket gör att alla garantier fortfarande gäller, berättar Anna Lindström, företagssäljare.

Att använda originaldelar vid reparation av till exempel telefoner är alltid att föredra.

– Vissa tror att det ska vara mycket dyrare, men det behöver det inte vara. Dessutom vet du alltid att det fungerar som det ska, och att alla garantier fortfarande gäller. Tyvärr är det många andra som reparerar telefoner med bristfälliga komponenter, och då upphör garantierna, säger Julia.

Smarta lösningar

Även företagsförsäljning är en stor del av verksamheten på mStore. Allt från enskilda firmor till de med flera hundra anställda kan få hjälp med skräddarsydda helhetslösningar som nätverk, managering av enheter eller enstaka inköp.

En enkel och smidig hyrlösning för både stora och små företag.

– Inte minst mSmart, våran företagslösning som har attraherat många nya och gamla företagskunder i butikerna runt om i landet. En enkel och smidig hyrlösning för både stora och små företag. Enkelt förklarat så tar vi hand om restvärdet och sköter allt det praktiska med hantering kring användaren och produkten åt företaget. Vi hjälper även till att få ordning och reda på det administrativa med vår egenbyggda enhetsportal, säger Anna som också lyfter fram att mStore är Apple-partner för försäljning till skolor och studenter.

Anna Lindström, företagsförsäljare, Mirja Boström, butikssäljare, Josefina Jakobsson, butikssäljare och Julia Arvidsson, butikschef.

Bra respons

I samband med att Julia blev butikschef så behövde mStore göra om i organisationen vilket resulterade i två nyanställningar, där valet föll på Mirja & Josefina.

Kul att vi nu är fyra tjejer i en bransch som annars är så mansdominerad.

Sedan en tid tillbaka är det alltså bara kvinnor som jobbar i mStores butik i Skellefteå; butikschef, företagssäljare till butikssäljare. Inom elektronikbranschen är det ovanligt, enligt Julia och Anna.

– Vi har fått otroligt bra respons av många kunder och det är kul att vi nu är fyra tjejer i en bransch som annars är så mansdominerad, säger Julia.

mStore i Skellefteå

Nygatan 54, Skellefteå

Måndag-Fredag: 10:00-18.00
Lördag: 11:00-14:00
Söndag: Stängt

Läs mer på www.mstore.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från mStore i Skellefteå.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons