Annons
Sabina Jonsson. Foto: Wastin Photography / Illustration: White arkitekter

Sabina får nyckelroll i nya, stora hotellsatsningen: ”Tvekade aldrig”

NYHETER Det blir eventprofilen Sabina Jonsson som kommer att ansvara för den kommersiella delen av The Wood Hotel i centrum.

Annons

Den 8 september ska det nya hotellet öppna i centrum, med sina 205 hotellrum, tre restauranger, spa med panoramavy över staden, kongresslokal och konferensdel.

Efter att David Åberg, uppvuxen i Skellefteå, tillträtt som hotelldirektör står det även klart att eventprofilen Sabin Jonsson blir kommersiellt ansvarig på The Wood Hotel.

– När David beskrev sin vision av projektet och använde värdeord som passion, inspiration och omtanke, så tänkte jag att nu äntligen kommer den hotellprodukt som hela norra Sverige väntat på, eller egentligen hela Sverige, förklarar Sabina Jonsson.

– Den typ av hotellupplevelse vi kommer att kunna erbjuda finns det idag inget utbud på i landet. Jag tvekade aldrig på att tacka ja, fortsätter hon i ett pressmeddelande.

Annons

”En av nyckelpersonerna”

Sabina Jonsson har lång erfarenhet av entreprenörskap och arbete inom event, PR, konferens och hotell. Hon har bland annat varit hotellchef på Nordic Choice Hotell.

David Åberg, med bakgrund inom samma hotellkedja, ger henne sitt fulla förtroende.

– Sabina kommer att bidra med sin breda kompetens inom kommersiella frågor och blir en av nyckelpersonerna på hotellet. Att hon förutom sin branscherfarenhet och kunskap även symboliserar passion, inspiration och omtanke gör att jag är övertygad om att hon kommer bidra till framgångarna för The Wood Hotel, berättar han.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons