Annons
Catarina Hägglund är chef för kommunikation och hållbarhet på Skellefteå Kraft. Pressbild: Paulina Holmgren

Skellefteå Kraft tar fin placering i årlig hållbarhetsundersökning

NÄRINGSLIV Av totalt 390 varumärken hamnar Skellefteå Kraft på 26:e plats i årets svenska upplaga av Sustainable Brand Index; Nordens största varumärkesstudie med fokus på hållbarhet.

Annons

I ett uttalande berättar Skellefteå Kraft att de har fortsatt jobba för omställningen till ett förnybart och hållbart samhälle under året som gått. Kraftbolagets satsning på nya laddplatser för elbilar, som de har gjort tillsammans med OKQ8, är ett exempel.

Sustainable Brand Index-placeringen visar också att årets arbete inte gått alla förbi.

– Den här placeringen bekräftar att vårt arbete uppmärksammas och att de svenska konsumenterna ser att vi är ett företag som levererar och är med och löser de utmaningar som samhället möter i dag, säger Catarina Hägglund på Skellefteå Kraft.

Annons

Undersökningen bygger på 23 400 konsumentintervjuer i Sverige. Med utgångspunkt i omvärld, människa och varumärke söker den svar på hur och varför ett varumärke uppfattas på ett visst sätt samt hur det kan stärkas. Hela rapporten finns att läsa här.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons