Annons
Baserat på pressmeddelande
Ana-Maria Deliv. Foto: Skellefteå kommun / Malmö stad

Hon blir ny förvaltningschef för utbildning och arbetsmarknad

NYHETER Ana-Maria Deliv anställs som ny förvaltningschef för utbildning och arbetsmarknad i Skellefteå kommun. Hon beräknas börja sin nya tjänst den 1 september 2021, meddelar kommunen.

Annons

För närvarande arbetar Ana-Maria Deliv som kvalitet- och myndighetschef på Malmö stads förskoleförvaltning. Det är en förvaltning som har omkring 5 000 medarbetare.

Tidigare jobbade hon som avdelningschef på stadskontoret med ansvar för samtliga skolformer. Hon har även haft stadsövergripande uppdrag inom ledarutvecklings- och öresundsregionala frågor och hon har sin grundutbildning inom skolväsendet.

– Jag drivs av och brinner för att arbeta inom offentlig sektor, att som ledare skapa möjlighet för en kultur som tar tillvara på medarbetarnas kunskaper och erfarenheter och samtidigt arbeta i en verksamhet som stöder den demokratiska processen.

Hon tycker det känns lockande att jobba i en bred verksamhet som utbildning och arbetsmarknad och upplever att Skellefteå kommit långt med tillitsbaserad ledning.

Annons

– Samtidigt är Skellefteå mitt i ett spännande och utmanande utvecklingsskede där skolan spelar en viktig roll. Det gör det till ett tillsammansuppdrag, att som förvaltningschef också bidra till stadens och kommunens utveckling, säger Ana-Maria.

Hon är 55 år, sambo och har två barn. Hon ser fram emot att få lära känna Skellefteå bättre. Som förvaltningschef blir Ana-Maria en del av kommunens ledningsgrupp.

– Jag ser fram emot att Ana-Maria börjar hos oss. Det händer mycket i Skellefteå nu och som chef för förvaltningen utbildning och arbetsmarknad får hon en viktig roll i den utvecklingen, säger kommundirektör Kristina Sundin Jonsson i uttalandet.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå kommun
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons