Annons
Foto: Pixabay

Backen skriver nytt kontrakt med Skellefteå AIK: ”Känns fantastiskt”

SPORT Petter Granberg har förlängt med Skellefteå AIK till 2024.

Annons

Den nu 28-årige Petter Granberg inledde sin svartgula karriär i Skellefteå AIK:s J18-lag under 2007. A-lagsdebuten kom tre bara år senare. Han kröntes SHL-mästare med resten av guldlaget 2013, sedan bar det iväg till spel på andra sidan Atlanten.

Petter kom tillbaka till Skellefteå säsongen 2018/2019, med ett kontrakt på tre år. I dag tillkännager AIK i ett pressmeddelande att han skrivit på ett nytt treårskontrakt.

– Det känns såklart väldigt kul att vi kommit överens om en fortsättning i Skellefteå AIK. Jag har svårt att se att jag skulle vilja spela någon annanstans än i Skellefteå och inför några andra fans än North Power, så det känns fantastiskt, berättar Petter.

Annons

Denna säsong har han spelat 43 matcher. Han har tacklats överlägset mest i laget (68 gånger), blockerat flest skott (52) och snittar en istid på cirka 16 minuter per match.

– Det känns jättekul att ha gjort klart med Petter för ytterligare tre säsonger. En stor, stark back som alltid spelar för laget och ger allt i alla lägen, säger GM Erik Forssell.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons