Annons
Sponsrad artikel
Matthias Jonsson driver Copy Center i Skellefteå sedan 2018. Foto: KF Foto.

Matthias startade eget efter många år i branschen: “Jag vill erbjuda en helhetslösning”

ANNONS Oavsett om kunden är ett stort företag eller en liten förening kan Matthias Jonsson på Copy Center hjälpa till med trycksaker. “Grundidén är alltid att det ska vara enkelt för kunden”, säger han.

Matthias Jonsson är utbildad grafiker och har även under en tid arbetat som lärare inom området.  Under sitt arbetsliv har han arbetat med trycksaker på de flesta tryckföretagen i Skellefteå – varav han blev kvar 16 år på ett av dem.

– Det var många fina år där, men för några år sedan kände jag att det var dags att gå vidare, berättar Matthias.

I samband med att sambon Kristina Frank, som driver Gardinstudion och Planerat, var på jakt efter en ny lokal kom Matthias i kontakt med den tidigare ägaren av Copy Center.

– Sambon var ute efter lokalen, och jag fick frågan om att köpa hela företaget eftersom ägaren skulle gå i pension, säger Matthias och ler.

Present- och vykort är två av Matthias produkter.

Trots att han aldrig tidigare drivit eget kände han en längtan att prova.

Det är något speciellt att få styra sig själv.

– Det är något speciellt att få styra sig själv, och bestämma inriktningen på sitt eget företag.

Nya maskiner

Kort efter övertagandet flyttade Matthias verksamheten till nya fräscha lokaler på Köpmangatan 12, till samma adress som bland annat en legobutik tidigare hållit till.

– Jag passade även på att uppdatera maskinparken och har nu bra och modern utrustning för att hjälpa alla mina kunder, säger han.

Menyer till restauranger är en sak som Copy Center kan hjälpa till med.

I dagsläget är företagets största kund New Boliden som Matthias levererar alla möjliga trycksaker till – allt från broschyrer och visitkort till block och kuvert med loggor på.

– De uppskattar enkelheten och närheten som det innebär att beställa sakerna här. Jag är aldrig svår att nå, och om det är bråttom med någon leverans så löser jag det.

Om det är bråttom med någon leverans så löser jag det.

Just enkelheten och flexibiliteten är Copy Centers största fördelar, enligt Matthias.

– Oavsett om det är 2000, 200 eller 2 exemplar du behöver så kan jag ordna det, och jag jobbar alltid utifrån att allt ska vara så enkelt som möjligt för kunden. Till flera företag sköter jag till exempel även leveranserna direkt ut till broschyrställen, så att det aldrig blir tomt. Enklare än så blir det inte.

Copy Center hjälper allt från stora företag till små föreningar och privatpersoner.

Smidiga lösningar

Förutom stora företag som New Boliden består kundstocken av föreningar, pizzerior, konstnärer, författare och privatpersoner.

– Du behöver som sagt inte beställa jättestora mängder för att få ett rimligt pris här, säger Matthias som även kan hjälpa till att sätta ihop layout och grafiskt material.

– Ibland kommer kunder med en idé, och så hjälper jag till att montera ihop allt så att det ser snyggt ut och blir bra i tryck. Jag gillar att få vara med i hela processen.

Jag gillar att få vara med i hela processen.

Sammanfattningsvis är Copy Center alltid en aktör att överväga gällande trycksaker i Skellefteå om du är ute efter en smidig lösning med hög kvalité.

– Slå en signal på 0910-883 88, kom förbi i shopen eller skicka ett mejl med dina önskemål så lovar jag att återkomma, säger Matthias.

Detta kan Copy Center hjälpa dig med:

  • Visitkort
- Kopiering
  • Foldrar / Broschyrer
  • Tavlor / Canvastavlor
  • Design
  • Broking av tjänster
  • Lim / spiralbindning
  • Laminering

Öppettider

Mån – Tors: 09.00 – 17.00 (Lunch: 12.00 –13.00)
Fredag: 09.00 – 14.00

Copy Center Skellefteå

Köpmangatan 12
931 31 Skellefteå

Telefon: 0910 – 883 88
E-post: copycenter@telia.com

www.copy-center.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Copy Center.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons