Annons
Baserat på pressmeddelande
Johan Söderberg. Foto: Pressbild

Johan Söderberg tar över när mångåriga vd:n kliver av: ”Väldigt roligt att få det förtroendet”

NÄRINGSLIV Mats Brännström, vd för Norrlands Bil Service, ska gå i pension i sommar. Det blir nuvarande koncernekonomichefen Johan Söderberg som tar över vd-posten, tillkännager företaget.

Annons

Mats Brännström, som ansvarat för koncernens fastigheter och ekonomifunktion under lång tid, har alltså valt att gå i pension och sluta med det operativa arbetet. Han kommer att finnas kvar som styrelseledamot och som delägare i koncernen.

– Jag har haft 20 väldigt roliga år och händelserika på Norrlands Bil och det är en fantastisk utveckling jag fått vara med om, berättar Mats i ett pressmeddelande.

Han har börjat se fram emot att få mer tid med familjen och sina fritidsintressen.

– Så det känns som en bra tidpunkt att nu gå i pension, förklarar Mats.

Annons

Styrelsen har utsett Johan Söderberg, nuvarande koncernekonomichef, till ny vd för Norrlands Bil Service. Han kommer även kvarstå i rollen som koncernekonomichef.

– Det är väldigt roligt att få det förtroendet från ägare och styrelse, säger han.

– Jag ser fram emot att få fortsätta att bidra till Norrlands Bils utveckling för att vi ska nå vår vision om att bli ledande inom mobilitet, fortsätter Johan i pressmeddelandet.

Samtidigt som han tillsätts som vd utvecklas rollen med ett fokus på ökad operativ koncernsamordning, för att fortsatt utveckla organisationen för en vidare tillväxt.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Norrlands Bil Service 
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons