Annons
Baserat på pressmeddelande
Hampus Evers. Pressbild: Kreatörerna

Han är ny vd för byrå i Skellefteå: ”Det känns otroligt spännande”

NÄRINGSLIV Kommunikationsbyrån Kreatörerna fortsätter att växa. Hampus Evers, specialist på kommunikationsstrategier och rörlig media, har nu klivit in som ny vd. Det meddelar företaget.

Annons

I ett pressmeddelande berättar avgående vd Mikael Bergmark att rekryteringen är ett led i en större satsning som kommunikationsbyrån tänker genomföra under 2021.

– Vi har planerat för detta ett tag och när vi fick nys om Hampus så fanns det inget att fundera över. Han kommer att ta Kreatörerna till nästa nivå, berättar Mikael.

– Han är en duktig ledare och har stor erfarenhet av strategiskt arbete men även innehållsproduktion inom det allt viktigare området rörlig media, fortsätter han.

Utmaningar och möjligheter

Mikael ska numera fokusera på kreativa lösningar för byråns kunder. Hampus Evers kommer att arbeta i en kombinerad roll som vd och strateg. Han kommer närmast från en roll som strategisk projektledare på kommunikationsbyrån Samuraj i Luleå.

Annons

– Det känns otroligt spännande att få förtroendet att leda Kreatörerna in i nästa fas.

Hampus med familj är också nyinflyttade till Skellefteå.

– Att ha möjligheten att flytta till en så expansiv stad som Skellefteå känns fantastiskt roligt. Det finns inte många städer som på så kort tid behöver genomföra en sådan omfattande stadsomvandling som Skellefteå, säger Hampus i pressmeddelandet.

– Det innebär förstås en stor utmaning för både kommun och näringsliv men öppnar också för många möjligheter, framförallt för oss företag i länet, avslutar han.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Kreatörerna
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons