Annons
Baserat på pressmeddelande
I de nya lokalerna kommer hela verksamheten att vara samlad på ett ställe. Pressbild: Region Västerbotten

Nya ögonmottagningen växer fram – några delar påverkas: ”Viktigt att noga läsa kallelser”

NYHETER Ombyggnationerna av ögonmottagningens lokaler på Skellefteå lasarett pågår för fullt och nu är den första etappen klar. Den rymmer väntrum, undersökningsrum, personalrum och administrativa lokaler, skriver regionen i ett pressmeddelande.

Annons

Avdelningschef Lise-Marie Ericsson berättar att de har mottagning på två olika ställen under byggtiden, samt operation och injektionsverksamhet i andra lokaler.

– Därför är det viktigt att patienter noga läser sina kallelser som har information, vägbeskrivning och kartor, förklarar Lise-Marie Ericsson i pressmeddelandet.

Arbetet påverkar även entrén för några verksamheter. Den går nu via glasgången.

Anpassade lokaler

Ögonmottagningens tidigare lokaler var gamla och inte riktigt anpassade för den verksamhet som ska bedrivas. Regionen skriver att inomhusmiljön inte heller var bra. I de nya lokalerna ryms både operations- och injektionssalar, undersökningsrum, administrativa lokaler, väntrum, barnväntrum och rum för teknisk utrustning.

Annons

Avdelningschefen är positiv till ombyggnationen och anpassningen av lokalerna.

– När alla tre etapper står färdiga i augusti 2021 kommer hela verksamheten att vara samlad på ett ställe och redo för framtiden, berättar Lise-Marie Ericsson.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Region Västerbotten
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons