Annons
Sponsrad artikel
Michelle Selegran, stylist, Emelie Edergard, fastighetsmäklare och franchisetagare, Julia Mellqvist, fastighetsmäklare och Emma Bodén, fastighetsmäklare.

Succé för nya mäklarfirman – som utökar med fler anställda: ”En helt fantastisk start”

ANNONS I början av augusti öppnade fastighetsmäklaren Emelie Edergard ett Husman Hagberg-kontor i Skellefteå – och redan har de förmedlat nära 40 bostäder. “Vi är överväldigade av responsen”, berättar franchisetagaren.

Emelie Edergard jobbade som fastighetsmäklare i Skellefteå under sex år innan hon tog beslutet att starta eget.

– Det är en dröm som jag burit med mig länge, och nu kände jag att det var dags, berättar hon.

Valet av mäklarkedja föll på Husman Hagberg, en kedja med drygt 100 kontor som har en grundidé om att alltid göra det lilla extra för sina kunder.

Det var viktigt för mig att gå in i en kedja som vill jobba aktivt och personligt med varje objekt.

– Det var viktigt för mig att gå in i en kedja som vill jobba aktivt och personligt med varje objekt, och som verkligen lägger stor vikt vid detaljerna, säger Emelie.

Aktiv styling

För att få ut det mesta av varje bostads potential har Husman Hagberg i Skellefteå ett nära samarbete med stylisten Michelle Selegran på MS Form. Näst intill alla objekt som säljs via kontoret har hon varit med och stylat.

– Styling har inte varit något som vi jobbat aktivt med här i norr, men i takt med att bostadsmarknaden förändras så tror jag starkt på att våga utveckla och förbättra vår tjänst. Styling har en stor positiv påverkan på hur bostaden framställs, säger Emelie.

Emelie Edergard, franchisetagare i Skellefteå.

Hur mycket olika bostäder stylas varierar.

– Ibland kan det räcka med snittblommor eller att styla med säljarens egen inredning, ibland kan det vara full möblering. Varje bostad har unika förutsättningar, säger Michelle.

Höga slutpriser

Det extra arbete som läggs ner resulterar i marknadsföring och annonsering utöver det vanliga, och betalas tillbaka i höga slutpriser och nöjda kunder.

– Att sälja en bostad handlar mycket om att sälja in en framtidsdröm, och då är det enormt viktigt hur den presenteras, säger Emma Bodén, fastighetsmäklare, som varit med sedan starten i augusti.

Att sälja en bostad handlar mycket om att sälja in en framtidsdröm.

Emelie, Michelle och Emma hade så klart stora förhoppningar om att satsningen i Skellefteå skulle falla väl ut, men de hade aldrig trott att det skulle gå så bra som det har gjort.

– Det har varit en helt fantastisk start. Redan första månaden sålde vi fler än tio objekt, vilket är fantastiskt bra fördelat på bara två mäklare. Vi har sålt ungefär tre gånger mer än vad vi vågat hoppas på, säger Emelie.

”Häftig energi”

För att kunna ta emot alla förfrågningar som kommer och fortsätta leverera med samma höga kvalité har en ny mäklare, Julia Mellqvist, nyligen anställts.

– Det är en sådan häftig energi på det här kontoret som är svår att inte lockas av, och det tror jag även att kunderna märker. Det är ett kontor som är på väg framåt i en helt egen linje, och det vill jag vara en del av, säger hon.

Michelle Selegran, stylist, Julia Mellqvist, fastighetsmäklare, Emelie Edergard, fastighetsmäklare och franchisetagare, och Emma Bodén, fastighetsmäklare.

För att underlätta ytterligare kommer även en säljkoordinator att börja jobba i november.

– Jag hade drömt om att vi skulle ha nått till den här nivån vid årsskiftet, men med den start vi haft har det känts naturligt att anställa en mäklarkoordinator redan nu, så att vi kan fortsätta ge bästa tänkbara service och bibehålla vår kvalité. För oss är det viktigt att leverera i toppklass. Vi är så innerligt tacksamma för allt förtroende vi fått, säger Emelie.

Söker du bostad? Se de bostäder Husman Hagberg har till salu i Skellefteå här »

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Husman Hagberg i Skellefteå hjälper dig att sälja alla typer av bostäder. Alltid med personlig service och högt engagemang i fokus.

Emelie Edergard
Franchisetagare/Reg. Fastighetsmäklare
073-734 53 00
emelie.edergard@husmanhagberg.se

Emma Bodén
Reg. Fastighetsmäklare
073-746 12 00
emma.boden@husmanhagberg.se

Julia Mellqvist
Reg. Fastighetsmäklare
073-747 04 00
julia.mellqvist@husmanhagberg.se

Se de bostäder Husman Hagberg har till salu här »

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Husman Hagberg Skellefteå.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons