Annons

Läs nya numret av Megafonen här – tema bygg & inredning

TIDNINGEN Här hittar du Megafonentidningen nr 10 2020 – tema bygg & inredning.

Annons

I månadens nummer av Megafonentidningen kan du läsa om planerna för framtidens Bureå, hur Noak och Anna-Maria Larsson renoverat ett ödehus, Torunn Törnblom och Mats Boströms stora växthus och Anki Lundmark som startat eget som möbeltapetserare.

Dessutom skriver vi om Cecilia Hällberg och Joakim Larssons husbygge i Östanbäck, Nicole Castillos verksamhet i Landfors, hur det går till att boka tomte på Falkträsket – och läkaren Karin Granberg som är känd från bland annat tv.

Missa inte heller Therese Erikssons krönika, Samuel Söderlunds filmrecensioner, månadens korsord eller artikeln med Otto Fahlgren.

Trevlig läsning!

Läs tidningen i helskärm »
Läs tidigare nummer av Megafonen här »

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons