Annons
JOBBANNONS
Megafonen.se

Ny tjänst: Megafonen söker digital spetskompetens för att ta företaget till nästa nivå

MEGAFONEN Vill du vara med och utveckla våra digitala produkter?

Megafonen är ett medieföretag, med ursprung och bas i Skellefteå, som i över tio år har hjälpt företag och organisationer att nå ut på den lokala marknaden. Med produkter som Megafonentidningen och Megafonen.se är varumärket välkänt och omtyckt i regionen.

Nyligen anställdes ytterligare en journalist till teamet, och nu är vi redo att ta nästa steg – med fokus på fler digitala tjänster.

Ansvarig för företagets digitala produktportfölj.

Som anställd hos oss skulle du bli ansvarig för företagets digitala produktportfölj; både genom att utveckla den som finns – och implementera nya tjänster kopplade till externa aktörer. En del av arbetet skulle även innebära att hjälpa våra kunder att hitta rätt bland nuvarande produkter som främst består av displayannonser, native advertising och printannonser.

Annons

Korta beslutsvägar

Som en del av vårt team skulle du uppleva de fördelar som ett mindre företag innebär; korta beslutsvägar, stora möjligheter att påverka företagets riktning samt mycket frihet under ansvar. Företagets ägare jobbar själva i bolaget – och ett entreprenöriellt tänk genomsyrar organisationen.

Söker dig som har lätt att bygga långsiktiga relationer.

Vi söker dig som har lätt att bygga långsiktiga relationer, är resultatinriktad, nyfiken, trivs i det digitala landskapet och som vill arbeta på ett företag med stora ambitioner.

Digital annonsering

Meriterande är tidigare erfarenhet från mediebranschen, digital annonsering, business to business-försäljning och god lokalkännedom. Relevant utbildning är ett plus, men inget krav.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare (sex månader provanställning)
Lön: Grundlön + provision
Krav: B-körkort och tillgång till egen bil

Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Annons

Ansök

Skicka din ansökan till info@megafonen.nu

För frågor, kontakta:
Peter Ziolkowski, delägare och försäljningschef: 070–608 60 16, peter@megafonen.nu
Magnus Lindkvist, delägare och ansvarig utgivare: 073-295 61 38, magnus@megafonen.nu

Nyhetsmegafonen i Skellefteå AB

Megafonen Skellefteå, eller Nyhetsmegafonen i Skellefteå AB som företaget heter, grundades av Peter Ziolkowski och Magnus Lindkvist 2010. I dagsläget arbetar fyra heltidsanställda, samt ett antal frilansjournalister och vimmelfotografer, på företaget.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons