Annons
Baserat på pressmeddelande
Foto: Skellefteå kommun / Pexels

Klart om kommunens höstgåva till medarbetarna: ”Fortsatt viktigt att vi tillsammans hjälps åt”

NYHETER Alla kommunens anställda som jobbat under perioden mars-augusti får en höstpresent – inklusive föräldralediga och långtidssjuka, skriver Skellefteå kommun i ett pressmeddelande.

Annons

Megafonen har tidigare berättat om beslutet som personalnämnden tog i juni.

Det har varit en utmanande vår och sommar. Pandemin har påverkat alla Skellefteå kommuns verksamheter och medarbetare. Genom en höstgåva vill kommunen tacka för alla goda insatser och samtidigt stötta de lokala företagen i en extra svår tid.

Under onsdagen beslutade personalnämnden att alla medarbetare som jobbat under perioden mars-augusti i år ska få gåvan, inklusive föräldralediga och långtidssjuka.

– Denna vår och sommar har inneburit ökade krav och nya sätt att arbeta på för medarbetare inom kommunens alla verksamheter, säger Evelina Fahlesson (S), kommunalråd och ordförande i personalnämnden, i pressmeddelandet.

Annons

Hon förklarar att de vill visa sin uppskattning för det goda arbetet som har gjorts.

– Från politikens sida har det också varit viktigt att gåvan ska kunna användas på olika platser och att vi på så sätt kan vara med och stötta näringslivet i kommunen.

Höstgåvan delas ut i form av ett presentkort till ett värde av 400 kronor. Det går att använda på många butiker, caféer, restauranger, gym, salonger och hotell i centrala Skellefteå. Det finns också möjlighet att byta kortet mot ett presentkort i en lokal butik utanför centrum. Med höstgåvan följer instruktioner om hur detta går till.

Annons

– Jag är stolt över våra medarbetare, som under en ytterst ovanlig situation gjort ett fantastiskt arbete för att säkra invånares tillgång till kommunala tjänster och kommunal service, säger Kristina Sundin Jonsson, kommundirektör i Skellefteå.

– Det är fortsatt viktigt att vi tillsammans hjälps åt med att bromsa smittan, men vi vill samtidigt tacka för det arbete som gjorts hittills, avslutar hon i pressmeddelandet.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå kommun
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons