Annons
Baserat på pressmeddelande
Martin Hedqvist, marknadschef på Medlefors. Foto: Pressbild

Inleder nytt samarbete – börjar erbjuda boende till gästarbetare: ”Vill vara med och bidra”

NÄRINGSLIV Medlefors inleder ett samarbete med Tollenäs Group AB och ska nu börja erbjuda boende till gästarbetare i Skellefteå. Det berättar Medlefors i ett pressmeddelande.

Annons

Tillsammans med bostadsförmedlingsföretaget Tollenäs breddar Medlefors sitt logierbjudande. Från hotellupplevelser för semesterfirare och övernattning för konferensbesökare till att nu även erbjuda longstay eller långliggarboende.

– Det känns fantastiskt bra att samarbeta med Tollenäs eftersom de är väl etablerade i branschen med goda kunskaper om detta boendesegment. Deras kompetens och seriositet gör att jag känner mig helt trygg i detta samarbete. Vi vill ha ett bredare utbud av logi på Medlefors, säger marknadschef Martin Hedqvist.

I pressmeddelandet skriver Medlefors att de tidigare behövt ta hänsyn till de undanträngningseffekter som långliggarboende har medfört.

Det ska ha fått konsekvenser för den ordinarie konferens- och hotellverksamheten, men nu har istället en hel fastighet med 32 bäddar avsatts för ändamålet.

Annons

Gynnsamma synergier

Genom samarbetet stärks båda företagens erbjudanden väsentligt, enligt Medlefors.

Då Tollenäs Group AB planerar att öppna ytterligare långliggarboenden i Skellefteå får Medlefors möjlighet att uppbringa ännu fler bäddar inom kommunens gränser.

Samtidigt kommer Tollenäs nu kunna erbjuda sina kunder ett renodlat hotellboende samt fullvärdiga restaurang- och konferensmöjligheter. Anders Jönsson vid Tollenäs Group AB säger de ser fram emot att bredda sin verksamhet tillsammans.

– Vi har hittat helt rätt partner med Medlefors, de är seriösa och oerhört etablerade i hotell- och konferensvärlden såväl som i Skellefteå kommun, säger han.

Annons

Tusentals nya arbetstillfällen

Att samarbetet med Tollenäs inleds just nu är ingen slump. Medlefors påpekar att Skellefteå kommun och hela regionen står inför stora förändringar.

”Trots att världen genomgår sin största utmaning på årtionden så avstannar inte de jätteetableringar och byggnationer som är på gång”, skriver de i pressmeddelandet.

Det är projekt som förutspås ge upphov till tusentals nya arbetstillfällen.

– Var ska alla dessa människor bo? Här ser vi att det uppstår en utmaning och därför vill Medlefors vara med och bidra till att lösa boendesituationen, avslutar Martin.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Medlefors
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons