Annons
Midnattssolsloppet 2019. Foto: Adam Jonsson

Midnattssolsloppet skjuts upp – nytt datum senare i sommar: ”Vi måste nu alla hjälpas åt i bekämpningen av viruset”

NÖJE Förra året blev en succé med närmare 17 000 åskådare på plats – men sommarens stora tävling i Fällfors är hotad. Nu har den skjutits upp till senare i sommar, och ytterligare ett reservdatum finns.

Annons

På onsdagseftermiddagen meddelade Drivecenter Arena att sommarens stora tävling, Midnattssolsloppet i Fällfors, skjuts upp.

– Fjolårets nypremiär för anrika Midnattssolsloppet på Drivecenter Arena blev en stor succé med närmare 17 000 åskådare. Enligt nuvarande planering flyttas Midnattssolsloppet en dryg månad och körs 24-25 juli, skriver de på sin facebooksida.

En stor succé med närmare 17 000 åskådare.

Ytterligare ett reservdatum finns också, 21-22 augusti.

– Under rådande omständigheter följer vi löpande vad Regeringen och Folkhälsomyndigheten tar för beslut och riktlinjer. Den närmaste framtidens utveckling i Sverige och omvärlden kommer att avgöra hur besluten tas, skriver de.

Annons

Gällande biljettförsäljningen av Midnattssolsloppet stängs den tills vidare och öppnas direkt arrangören vet om arrangemanget går att genomföra.

– Inköpta biljetter går att använda på de nya datumen eller återbetalas minus bokningsavgiften vid inställd tävling, eller om ni inte kan komma, skriver de och avslutar med en uppmaning:

– Vi måste nu alla hjälpas åt i bekämpningen av viruset och hoppas att det så snart som möjligt vänder till positiva signaler och information om ett förbättrat läge.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons